Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağan tutmak

Rüyada papağan tutmak

Rüyada papağan tutmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına delalettir.

Rüyada papağan tutmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Rüyada papağan tutmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri papağan görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan yavruları görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yaşamına renk geleceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada papağan yemek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, fakirleşeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yakalamak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada papağan konuşmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada papağanlar görmek güzel bir evliliğe, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada papağan kuşu görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments