Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak papağan görmek

Rüyada oyuncak papağan görmek

Rüyada oyuncak papağan görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak papağan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada oyuncak papağan görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan ısırdığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan ve yavrusunu görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah papağan görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada papağan konuşmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli papağan görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Rüyada ölü papağan görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman papağan görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments