Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanı eline almak

Rüyada papağanı eline almak

Rüyada papağanı eline almak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada papağanı eline almak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Rüyada papağanı eline almak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada papağan kuşu görmek kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine yorulur.

Rüyada ağaçta papağan görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan uçurmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, dualarının gerçekleşeceğine, hasadının tarlasında kalacağına işaret eder.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada papağan balığı görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kazancının da azalacağına delalettir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments