Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi papağan görmek

Rüyada mavi papağan görmek

Rüyada mavi papağan görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok zor günler geçireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Rüyada mavi papağan gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızla ilgili seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada mavi papağan görmek tövbelerin kabul olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak papağan görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine inanılır.

Rüyada büyük papağan görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kocaman papağan görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, geçim derdi yaşayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada papağan resmi görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve papağan görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments