Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yavru ördek görmek

Rüyada siyah yavru ördek görmek

Rüyada siyah yavru ördek görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, diplomalarının artacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, helal kazanç elde edileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru ördek gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, içine kapanacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına yorulur.

Rüyada siyah yavru ördek görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine yorulur.

Rüyada yavru ördek yakalamak yaptığı işlerle çok ses etireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru ördek görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine inanılır.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek elinin bolluğa kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments