Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ve yavrularını görmek

Rüyada ördek ve yavrularını görmek

Rüyada ördek ve yavrularını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada ördek ve yavrularını gördüyseniz:

  • Yeni şeylere başlamak, insanlardan bazı şeyler istemek veya yeni projeleri yürürlüğe koymak gibi şeylerden kaçınmalı, bunun yerine elinizde olanları düzeltmeye, tamamlamaya gayret etmelisiniz.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet eder.

Rüyada siyah yavru ördek görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru ördek sevmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada ördek ve yavrularını görmek heveslerinin de azalacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına inanılır.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulur.

Rüyada yavru ördek beslemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine delalet eder.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments