Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yavru ördek görmek

Rüyada sarı yavru ördek görmek

Rüyada sarı yavru ördek görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, dinine bağlı kalacağına delalet eder.

Rüyada sarı yavru ördek gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada yavru sarı ördek görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sarı yavru ördek görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yavru ördek görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ördek yavrusu görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına inanılır.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işlerdeki karın artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments