Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru sarı ördek görmek

Rüyada yavru sarı ördek görmek

Rüyada yavru sarı ördek görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yavru sarı ördek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle sizi şaşırtabilirler veya beklenmedik hareketleri olabilir.

Rüyada yavru sarı ördek görmek hayatınızın neşe dolacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına yorulur.

Rüyada sarı yavru ördek görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sevilen bir dostun geleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu almak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada siyah yavru ördek görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru ördek beslemek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments