Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü ördek yavrusu görmek

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada ölü ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kişinin kazancının artacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah yavru ördek görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yavru sarı ördek görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru ördek yakalamak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, yollarının açılacağına alamet eder.

Rüyada yavru ördek görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, eşlerin boşanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kazanılan paranın artacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına işarettir.

Rüyada ördek yavrusu almak maddi konularda kayıplar olacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments