Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuru kayısı görmek

Rüyada siyah kuru kayısı görmek

Rüyada siyah kuru kayısı görmek kısmetlerinin bollaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok hayırlı şeylere inanılır.

Rüyada siyah kuru kayısı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek zarar edeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, güllük gülistanlık olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kayısı görmek planlı ve programlı davranacağına, takdir toplayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Rüyada kuru kayısı vermek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yarınlara bakacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek zenginlik elde edeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments