Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı vermek

Rüyada kuru kayısı vermek

Rüyada kuru kayısı vermek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, bolluk ve bereket göreceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru kayısı vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine değil, kendi yeteneklerinize yatırım yapmaya odaklanmalısınız.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, para ve zaman ayıracağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada kayısı kurusu yemek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet eder.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı kurusu almak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada kuru kayısı satın almak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments