Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek işlerini tek başına yöneteceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada kayısı kurusu almak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kuru kayısı almak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, her zaman şükür içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru kayısı görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kayısı kurusu görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments