Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, büyük bir özgüven kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlu kuru kayısı gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kuru kayısı yemek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada kayısı kurusu yemek maddi ve manevi olarak destek olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet eder.

Rüyada kuru kayısı görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek işinde başarılı olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments