Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı dağıtmak

Rüyada kuru kayısı dağıtmak

Rüyada kuru kayısı dağıtmak hüsrana uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kayısı dağıtmak zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kara kara düşüneceğine alamet eder.

Rüyada kayısı kurusu görmek açların doyacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Rüyada kuru kayısı görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kayısı kurusu yemek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yarar getireceğine, zorlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments