Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı yemek görmek

Rüyada kuru kayısı yemek görmek

Rüyada kuru kayısı yemek görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Rüyada kuru kayısı yemek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yüzüne kan geleceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kayısı kurusu yemek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada kayısı kurusu almak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına inanılır.

Rüyada kuru kayısı satın almak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Rüyada kayısı kurusu görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments