Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gün kurusu kayısı görmek

Rüyada gün kurusu kayısı görmek

Rüyada gün kurusu kayısı görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, başarılar elde edileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gün kurusu kayısı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına inanılır.

Rüyada tarih gün görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yeni işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada gün doğumu görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada geçmiş günleri görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç gün üst üste aynı kişiyi görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada gün yapmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada mübarek gün görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada günleri görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments