Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kayısı görmek

Rüyada kuru kayısı görmek

Rüyada kuru kayısı görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuru kayısı gördüyseniz:

  • Abartılı tepkilerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kuru kayısı almak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına inanılır.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ticarette ilerleyeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada kuru kayısı satın almak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu yemek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Rüyada kuru kayısı görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments