Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kurbağa görmek

Rüyada siyah kurbağa görmek

Rüyada siyah kurbağa görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yaşamın kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kurbağa gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Rüyada siyah kurbağa görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, fırsatların heba edileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına delalettir.

Rüyada yavru kurbağa görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede kurbağa görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, rakiplerini alt edeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet eder.

Rüyada üstünde kurbağa görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan kurbağa görmek yükseldikçe yükseleceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments