Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi kurbağa görmek

Rüyada kahverengi kurbağa görmek

Rüyada kahverengi kurbağa görmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, küskünlük yaşanacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi kurbağa gördüyseniz:

  • Biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kurbağa görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, düşmanından kurtulmaya, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalet eder.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada timsah ve kurbağa görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü kurbağa görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada uçan kurbağa görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok hayırlı adımların atılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments