Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan kurbağa görmek

Rüyada konuşan kurbağa görmek

Rüyada konuşan kurbağa görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, takdir edileceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalettir.

Rüyada konuşan kurbağa gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Rüyada konuşan kurbağa görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük kurbağa görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada havuzda kurbağa görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada banyoda kurbağa görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa görmek evleneceğinize, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kurbağa görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek düşmanlıkların biteceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, makamını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kurbağaya basmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments