Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına kolye takmak

Rüyada başkasına kolye takmak

Rüyada başkasına kolye takmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına kolye takmak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Rüyada boynuna kolye takmak işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, büyük işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada firuze kolye takmak kimseye el açmadan yaşayacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada kalpli kolye takmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada parlak kolye takmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kısmet alacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kolyeler takmak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına inanılır.

Rüyada başkasına kolye takmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine kolye takmak keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada pırlanta kolye takmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments