Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kol saat görmek

Rüyada siyah kol saat görmek

Rüyada siyah kol saat görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah kol saat gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Rüyada siyah kol saati almak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada siyah kol saat görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah kol saati takmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Rüyada siyah kol saati görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, yeni şeyler deneneceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kol saati takmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda altın saat görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kol saati görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments