Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kol saati görmek

Rüyada siyah kol saati görmek

Rüyada siyah kol saati görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, düşünmeden hareket edeceğine, yüzünün kızaracağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada siyah kol saati gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada siyah kol saati görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kol saati almak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kol saati takmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kol saat görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada kol saati istemek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati kordonu görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kol saati vermek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kol saat leri bulmak çok büyük bir acı duyacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments