Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel kol saati görmek

Rüyada güzel kol saati görmek

Rüyada güzel kol saati görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, parasına da para ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel kol saati gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Rüyada güzel kol saati görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet eder.

Rüyada güzel kol saati takmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kol saati görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada güzel saat görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel saat görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saati kolundan çıkarmak rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada mavi kol saati görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments