Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kol saati almak

Rüyada siyah kol saati almak

Rüyada siyah kol saati almak işlerin düze çıkarılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kol saati almak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Rüyada siyah kol saati görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına inanılır.

Rüyada siyah kol saati almak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kol saat görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kol saati takmak huzurunun artacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati bulmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kol saati denemek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalettir.

Rüyada yerde kol saati bulmak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına tabir olunur.

Rüyada kolundan saat çıkarmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments