Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda altın saat görmek

Rüyada kolunda altın saat görmek

Rüyada kolunda altın saat görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada kolunda altın saat gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendi havasında olabilirler.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada altın kol saati bulmak verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada altın kol saati takmak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saat görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yeni alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada altın rengi kol saati görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada altın kol saat takmak maddi sorunlarının artacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet eder.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kol saati hediye almak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments