Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kertenkele görmek

Rüyada hamile kertenkele görmek

Rüyada hamile kertenkele görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, maddi yükünün artacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına işarettir.

Rüyada hamile kertenkele gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Rüyada hamile kertenkele görmek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına delalettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek bazı sırların açığa çıkacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, rahata kavuşmaya rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalettir.

Rüyada kertenkeleden kaçmak canının sıkılacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada ev kertenkelesi görmek sorunlarını aşacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek kötü yollara gireceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada renkli kertenkele görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, hayatının yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada birçok kertenkele görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendisi paralayacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments