Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele kesmek

Rüyada kertenkele kesmek

Rüyada kertenkele kesmek konfor içinde yaşayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, geleceğinizin güzel olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele kesmek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı şeyleri istemese de, uzlaşmacı olmanız herkesin mutlu olmasını sağlayacak anlaşma zeminini hazırlayabilir.

Rüyada kertenkele kesmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele görmek işinin başına geçeceğine, kazançta zarar edeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kertenkele görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada dev kertenkele görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada kertenkele kovalamak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, içini açmaya karar vereceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments