Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kefenli cenaze görmek

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına delalet eder.

Rüyada siyah kefenli cenaze gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek sevilip sayılacağına, işlerin kapanacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek her anlamda şifa bulmaya, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefensiz cenaze görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kefen görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kefenini görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, rızkının da genişleyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments