Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün kefenini görmek

Rüyada ölünün kefenini görmek

Rüyada ölünün kefenini görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün kefenini gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada ölüden kefen almak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün kefenini görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölüp kefen giymek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefene sarmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini kefenli görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kefende görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada ölünün kefenini açmak işinden ve parasından olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments