Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kefen görmek

Rüyada siyah kefen görmek

Rüyada siyah kefen görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, hayırlı bir karar verileceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalettir.

Rüyada siyah kefen gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek yaşam tecrübesi edineceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada siyah kefen görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kişinin afiyette kalacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yanlışlara düşeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefensiz cenaze görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada kefende insan görmek bazı sorunların başgöstereceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments