Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kefenli birini görmek

Rüyada siyah kefenli birini görmek

Rüyada siyah kefenli birini görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kefenli birini gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada siyah kefen görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek kindar olacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek oldukça büyük başarılara, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz kefen görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kefenlendiğini görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kefen görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği kefende görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments