Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kefenli cenaze görmek

Rüyada evde kefenli cenaze görmek

Rüyada evde kefenli cenaze görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kefenli cenaze gördüyseniz:

  • Gerekçi olmayan varsayımlara göre değil, somut bilgilere dayalı seçimler yapmanızda veya kararlar almanızda fayda var.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kefensiz cenaze görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, her geçen gün başarıların artacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde kefen görmek oğlu evli ise boşanacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eve cenaze geldiğini görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir evde cenaze görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada eve cenaze getirmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments