Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefensiz cenaze görmek

Rüyada kefensiz cenaze görmek

Rüyada kefensiz cenaze görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, malını ve canını emniyete alacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada kefensiz cenaze gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada evde kefenli cenaze görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kefensiz cenaze görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefenlendiğini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölmeden kefenlenmek kötü ve zor günler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına işarettir.

Rüyada kirli kefen görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birini kefen içinde görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, dualarına karşılık alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments