Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefende insan görmek

Rüyada kefende insan görmek

Rüyada kefende insan görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Rüyada kefende insan gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada kefende insan görmek hayallerinin yıkılacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılı insan görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sevilip sayılacağına delalet eder.

Rüyada kefene sarilmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kefenli birini görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı kefenli görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments