Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kediyi kovalamak

Rüyada siyah kediyi kovalamak

Rüyada siyah kediyi kovalamak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada siyah kediyi kovalamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kedi kovalamak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kedi kovaladığını görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi kovalamak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, toplum içindeki değerinin artacağına delalettir.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına delalettir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak kazalardan, belalardan korunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments