Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi kovalamak

Rüyada siyah kedi kovalamak

Rüyada siyah kedi kovalamak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, yersiz yere suçlanacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah kediyi kovalamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi kovalamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, gönül sızılarının dineceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kedi kovalamak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada kediyi kovaladığını görmek buna rağmen kazanç getireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işarettir.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, hastalıklarının azalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments