Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi kovalamak

Rüyada kara kedi kovalamak

Rüyada kara kedi kovalamak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kara kedi kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Rüyada kara kedi kovalamak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına işarettir.

Rüyada kara kediyi kovalamak güzel huylarını terk edeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işarettir.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, başarı için fırsatların artacağına inanılır.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işarettir.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, çektiği yokluğun unutulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments