Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve giren kedileri kovalamak

Rüyada eve giren kedileri kovalamak

Rüyada eve giren kedileri kovalamak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, güzel günlerin geleceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada eve giren kediyi kovalamak sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada evden kedi kovaladığını görmek rızkının azalacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovalamak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada eve giren kedileri kovalamak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovalamak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kedi kovaladığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi kovaladığını görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments