Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmek için yapacağınız çalışmalar takdirle karşılanmanıza veya iltifat almanıza neden olabilir.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi kovalamak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işaret eder.

Rüyada kedi kovalamak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına delalettir.

Rüyada beyaz kedi kovalamak belaya ve derde düşeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek yeni kararlar alınacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulur.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada hamile kedi kovalamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments