Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kovaladığını görmek

Rüyada kedi kovaladığını görmek

Rüyada kedi kovaladığını görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, hayat boyu desteği olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kovaladığını gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada kedi yavrusunu kovalamak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kedi kovalamak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına inanılır.

Rüyada evde kedi kovalamak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak maddi gücünün azalacağına, hem çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, üzgün ve karamsar olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kedi kovalamak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, karlı işler yapacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, borçlarının ödeneceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments