Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz siyah kedi görmek

Rüyada beyaz siyah kedi görmek

Rüyada beyaz siyah kedi görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz siyah kedi gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz kedi görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz kedi görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz siyah kedi görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah kedi görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah kedi ezmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments