Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi köpek görmek

Rüyada siyah kedi köpek görmek

Rüyada siyah kedi köpek görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, suç işleyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, huzurun bozulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kedi köpek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah kedi köpek görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah köpek ve kedi görmek koyu sohbetler edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ve köpek görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalettir.

Rüyada yavru kedi ve yavru köpek görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada kedi ve köpek ölüsü görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve köpek görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi köpek pisliği görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments