Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yanıldıklarını söylemeniz, sadece kendilerini ispat için daha fazla zamanınızı almaları anlamına gelebilir.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, daha fazla mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yavru kediler görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet eder.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek onların başarıları ile övüneceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedi yavruları görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yavru siyah kedi görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, her zaman hürmet göreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada siyah yavru kedi görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
dinara

merhaba, rüyamda evin çok kapıları vardı kapatmaya çalışırken ilk beyaz yavru kendi kapının arasında sıkışıyor onu içeriye alıyorum sonra siyah yavru kedi geliyor onuda alıyorum sonra annesi geliyor onuda aldım. kafama çok takıldı nedense merak ettim. yorumlarsanız sevinirim, teşekkür ederim