Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bir kedi görmek

Rüyada siyah bir kedi görmek

Rüyada siyah bir kedi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir kedi gördüyseniz:

  • Başarılarınızı sevdiğiniz kişilere birlikte kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada kedi siyah görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru siyah kedi görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada evde siyah kedi görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada siyah şişman kedi görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kediler görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, birçok engelin aşılacağına, iyi halinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ev kedisi görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments