Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi ezmek

Rüyada siyah kedi ezmek

Rüyada siyah kedi ezmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, zararın telafi edileceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Rüyada siyah kedi ezmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah kedi ezmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına inanılır.

Rüyada kediyi arabayla ezmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada kedinin başını ezmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla kedi ezmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ezmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ezmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada kedi ezdiğini görmek rahat yaşayacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi ezmek kendini dinine daha fazla vereceğine, umutların yıkılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments