Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, onlar için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulur.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak sorunlarını çözebileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak konfor içinde yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kedi ısırması görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kedi tarafından kovalanmak rahatın kaçacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments