Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda çalışmak veya ilerlemek istediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak de zenginliğe kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan tarafından ısırılmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından ısırılmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayattan her istediğini alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments