Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak karamsarlığa düşeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, bir organizasyona katılacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına yorulur.

Rüyada kara köpek tarafından ısırılmak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi ısırması görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kısmet alacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara köpek ısırması görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments