Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet eder.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayalkırıklığı duyacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuduz köpek tarafından ısırılmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada köpek tarafından ısırılmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments